Info om tilmelding og betaling.

Foreningen bruger ”Conventus” online tilmelding- og betalingsssystem i brug. Foreningen modtager Dan-, Visa- og Masterkort.

Vejledning til tilmelding

 1. Vælg i menuen “Tilmelding”
 2. Du er nu inde på tilmelding og betalingssiden.
 3. Klik på det hold du gerne vil deltage på.
 4. Klik på knappen “Tilmeld”.
 5. Brug menuen “Tilmelding og betaling” og følg vejledningen.
 6. Medlemmer sidste sæson vælger “Allerede medlem”, øvrige vælger “Nyt medlem”.
 7. Indtast deltagerens oplysninger. Det er meget vigtigt at indtaste mobilnummer og mailadresse. Melder du dit barn til, er det meget vigtig, at det er barnets personlige oplysninger og din egen mailadresse. Er du allerede tilmeldt et hold, skal du bruge feltet “Allerede medlem”.
 8. Far/mor/barn-holdet 1½-3 år: Hvert familiemedlem skal udfylde en tilmeldingsformular. 1. medlem, BARNET, benytter “1. tilmelding” og efterfølgende familiemedlemmer benytter “efterfølgende deltagere”.
 1. Børnehold: Her tilmeldes barnet med navn og fødselsdag.
 1. Klik “Tilmeld” og følg vejledningen til betaling med dankort.
 2. Du modtager nu en mail som bekræftelse, der også indeholder en adgangskode, du fremover kan bruge ved tilmeldinger. Der kan gå op til ½ time.

Når betalingen er foretaget, er du medlem og har en plads på det tilmeldte hold

Venteliste

Skulle holdet være overtegnet, bliver du registreret på en venteliste og får automatisk en mail, hvis en plads bliver ledig. Hvis du ønsker pladsen, kan du acceptere og foretage betaling – eller afvise, hvorefter pladsen bortfalder straks.

Medlemslogin

Når du har modtaget en mail med brugernavn og adgangskode, kan du på hjemmesiden “conventus.dk” logge ind og se dine oplysninger og hvilke hold, du er tilmeldt. Hvis du har glemt dit brugernavn, så er det lig med din email adr. hvis du ikke har valgt noget andet.

Brug for hjælp?

Vi gør opmærksom på, at det er frivilligt arbejde, så send sms eller en mail, hvis vi ikke har mulighed for at besvare dit opkald, så vender vi tilbage snarest muligt.